top of page

Roosa's Group

Public·408 members

Юлиана Викторовна
Юлиана Викторовна

191 КК України Ніколи б не подумала, що зіштовхнуся з правовими питаннями, пов’язаними із зловживанням службовим становищем та 191 ККУ, але життя підкидає несподіванки. Коли здавалося, що виходу немає, знайомі порадили звернутися до юридичної компанії «Актум». Вже з першої консультації я відчула, що потрапила в надійні руки. Фахівці детально роз’яснили склад злочину за 191 КК України https://www.actum.com.ua/blog-3-1/191-kku-pryvlasnennja-roztrata-majna-abo-zavolodinnja-nym-shljahom-zlovzhyvannja-sluzhbovym-stanovyshchem чітко пояснили, що таке привласнення, а що — розтрата, і як відрізняється кожне з цих діянь. Найбільше мені сподобалося, що ніхто не обіцяв золотих гір, але чітко, об’єктивно і компетентно змалював мої шанси. У процесі супроводу справи відчувалась підтримка і впевненість у кожному кроці — юристи постійно були на зв'язку, давали поради і морально підтримували. Моя ситуація вирішилась максимально сприятливо, і я щиро вдячна «Актуму» за це. У разі будь-якої юридичної потреби або ж навіть при згадці про ст. 191 ККУ я тепер знаю, до кого звертатися без сумнівів.

1 View

Members

• Kai Amald
    Kai Amald
  • greyy greyy
    greyy greyy
  • Onu Tuchiva
    Onu Tuchiva
  • Samson Conal
    Samson Conal
  • Instagram

©2022 by Roosa's. Proudly created with Wix.com